Czytaj więcej Tatar ze śledzia – wianek 25 grudzień, 2020 Tatar ze śledzia z pysznymi dodatkami. Można podać w... Czytaj więcej
Czytaj więcej Burrata z prosciutto cotto i sosem figowym 12 luty, 2020 Burrata to przepyszny włoski ser z kremowym środkiem. W... Czytaj więcej
Czytaj więcej Smażony szmaciak, kozia broda 11 październik, 2018 Ten może niezbyt smacznie wyglądający grzyb jest naprawdę... Czytaj więcej
Czytaj więcej Smażone kwiaty cukinii 17 wrzesień, 2018 Pyszne, chrupiące kwiaty cukinii. Ciekawy pomysł na przystawkę.... Czytaj więcej
Czytaj więcej Talerz przekąsek z mozzarellą 31 sierpień, 2018 Idealny na każdą imprezę, talerz pełen przekąsek we włoskim... Czytaj więcej
Czytaj więcej Włoski torcik na zimno z mozarellą 31 sierpień, 2018 Pomysł na przystawkę na imprezę, ale także fajny pomysł na... Czytaj więcej
Czytaj więcej Odrywany chlebek ala pizza 31 sierpień, 2018 Smaki włoskiej pizzy w odrywanym chlebku, idealna przekąska na... Czytaj więcej
Czytaj więcej Pasztet z watróbki do smarowania 22 marzec, 2018 Pasztet bez pieczenia, smarowny na kanapki, idealny z ogórkiem... Czytaj więcej
Czytaj więcej Pasztet z mięsa z rosołu 7 marzec, 2018 Dwie pieczenie na jednym ogniu, czyli pyszny rosół na... Czytaj więcej
Czytaj więcej Imprezowe zapiekanki z pasztetem i czerwoną kapustą 14 grudzień, 2017 Bardzo fajna przekąska na imprezę, najlepiej smakuje na ciepło.... Czytaj więcej