Menu+

Faszerowana biagietka

Opublikowano 13 kwiecień, 2013 w Przystawki i przekąski



Idealna i mało pracochłonna imprezowa przekąska.

Składniki:
1 bagietka
125 g śmietankowego serka naturalnego
1/2 papryki
1 kiełbaska jałowcowa
1 łyżka posiekanej pietruszki
1 łyżka posiekanego koperku
sól
pieprz

Z bagietki odkrawamy piętkę i wyjmujemy środek np. za pomocą metalowych szczypiec. Paprykę i kiełbaskę siekamy w drobną kostkę.Do miseczki wykładamy serek, dodajemy posiekaną paprykę, kiełbaskę i zioła. Doprawiamy solą oraz pieprzem i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną masą nadziewamy bagietkę. Podajemy pokrojoną w grubsze plasterki.

Smacznego!

Print Friendly, PDF & Email



Zostaw Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *