Menu+

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Opublikowano 12 styczeń, 2015 w Pasty kanapkowe, Śniadania



SONY DSC

Pyszna pasta na kanapki, zdrowa, nisko kaloryczna i z pysznym tuńczykiem Callipo.

Składniki:
1 opakowanie tuńczyka w sosie własnym Callipo
2 jajka ugotowane na twardo
2 ogórki kiszone
1/2 pęczka posiekanej pietruszki
4-5 rzodkiewek
sól,pieprz
jogurt naturalny
ostra musztarda (np. rosyjska)

Tuńczyka rozdrabniamy za pomocą widelca, dodajemy starkowane na tarce o małych oczkach jajko, pokrojone w kostkę ogórki i rzodkiewkę oraz posiekaną pietruszkę. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy z jogurtem naturalnym i odrobiną ostrej musztardy.

Smacznego!

Print Friendly, PDF & Email



1 komentarz

  1. Uwielbiam pasty z tunczyka!
    Ale robie monotematycznie: z twarogiem…
    Twoj przepis wyglada smakowicie!
    🙂

Zostaw Komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *